Máme výhercu súťaže „Vyhraj pobyt pre dvoch v metropole podľa vlastného výberu...

...a je ním Ľuboš Kozák.

 

Ľuboš spravil veľmi dobre, keď sa rozhodol študovať cudzí jazyk, pretože bol zaradený do súťaže a my sme ho vyžrebovali, a tak sa stal v poradí už druhým výhercom v súťaži Vyhraj pobyt pre 2 osoby v metropole podľa vlastného výberu. ...a ako sám hovorí - splnil sa mu sen.

 

 

pobyt

 

 

Ľuboš si mal možnosť vybrať zo 6 metropol (Paríž, Londýn, Rím, Barcelona, Berlín alebo Moskva) a rozhodol sa, podobne ako naša minuloročná víťazka Zuzka, pre Londýn.

 

Ľuboš navštívi Londýn spolu so svojou priateľkou, ktorá taktiež s Ľubošom navštevovala jazykový kurz v Jazykovej škole VaV. Obidvaja u nás vo VaV-ke študovali anglický jazyk, takže si ho rovno otestujú v praxi :)

 

Veríme, že si Ľuboš s priateľkou pobyt poriadne užije, sľúbil nám zopár fotiek, tak sa s nimi s vami o ne potom podelíme :)

 

Ľuboša sme poriadne vyspovedali. Aké boli jeho prvé dojmy a pocity, keď sa dozvedel, že práve on je výhercom? Ako sa mu v Jazykovej škole VaV študovalo? To všetko sa dozviete v tomto videu:

 

 

Neusmialo sa tentokrát na Teba šťastie? Neboj sa! Jazyková škola VaV pravidelne prináša množstvo súťaží - nájdeš ich nielen na našej webovej, ale rovnako aj na facebookovej stránke! Lajkuj nás a nič Ti neunikne :).

Vytvorené dňa: 20. Apr 2024