Predvianočná kvapka krvi 2014

Nekupuj darčeky - daruj život! Už 8. 12. 2014 vo VaV.

Práve Vianoce - najkrajšie a najštedrejšie sviatky v roku boli ďalšou príležitosťou pre každého z Vás na dobrovoľné darovanie krvi. Autoškola VaV v spolupráci s Národnou transfúznou službou Vás včera privítala v priestoroch VaV v centre Prešova kde bolo všetko pripravené na to, aby ste urobili dobrý skutok. Dokonca, zúčastnil sa aj sám Mikuláš! A ako to celé prebiehalo?

 

Najprv ste sa zaregistrovali u našich šarmantných kolegýň a vyplnili vstupný dotazník, ktorému sa nevyhol ani Mikuláš. Počiatočné formality Vám však spríjemňovalo malé občerstvenie a teplý čaj či káva.

 

 

Po registrácii ste absolvovali vstupnú prehliadku, ktorou sa overilo či ste vhodným darcom, resp. spĺňate podmienky pre darovanie krvi. Žiaľ, piati z Vás túto možnosť nemohli využiť. Hrdinami sa včera stalo až 19 z Vás - z toho rekordných 15 boli prvodarcovia z čoho máme nesmiernu radosť!

 

 

Aj samotný odber - darovanie krvi prebehlo v dobrej nálade a vianočnej atmosfére. Z nemocničného kresla ste sa usmievali! :)

 

 

Po všetkom ste dostali sladkú odmenu a mohli ste si v pokoji vychutnať pripravené občerstvenie - chlebíčky, ovocie či sladké maškrty.

 

 

A záver? Vďaka Vám sme darovali takmer 9 litrov tej najvzácnejšej tekutiny, ktorá reálne zachraňuje ľudské životy. Ďakujeme všetkým, ktorí zachraňovali s nami!

 

Viac fotiek nájdete v albume na FB-ku Autoškoly VaV.

Vytvorené dňa: 25. Apr 2024