Deň otvorených dverí 2017

„Veni, vidi, vici“

 

Myslím, že neexistujú vhodnejšie slová, ktoré by presnejšie vyjadrili to, ako to u nás tento týždeň vyzeralo. Naša VaV-ka totiž tento týždeň otvorila svoje brány na svojich pobočkách v Prešove a Košiciach. Ako prvé svoje priestory otvorila v utorok 10. októbra VaV v Košiciach, a o dva dni neskôr vo štvrtok 12. októbra v Prešove.

 

V Košiciach sme nečakali dlho - už pár minút po 9-tej dorazili prví zvedavci.  Všetko to začalo krátkou úvodnou prezentáciou o našich spoločnostiach. Následne mali záujemcovia možnosť absolvovať ukážkovú hodinu Callanovej metódy, zajazdiť si na trenažéri, vyskúšať si opilecké okuliare, prevetrať si svoje vedomosti v rôznych kvízoch, navštíviť viaceré z aktuálne prebiehajúcich kurzov VaV Akademy, či upevniť si svoje zručnosti v rámci prvej pomoci.

 

V Prešove sme začali vo veľkom počte, nakoľko už zrána navštívilo našu spoločnosť viac ako 20 študentov Prešovskej univerzity z Katedry Andragogiky. Študenti si mali možnosť vyskúšať obdobné aktivity ako v Košiciach, navyše sme však dámy potešili „VaV premenou“, kde mali možnosť využiť služby vizážistky. Pre pánov sme naviac pripravili prehliadku vozového parku Autoškoly VaV.

 

Nikto neodchádzal naprázdno – za absolvovanie pripravených VaV aktivít na jednotlivých stanovištiach si všetci zbierali body, za ktoré si následne v kolese šťastia „vytočili“ rôzne darčeky – od balónov až po zľavy na kurzy vo VaV.

 

Okrem záujemcov, ktorí prišli, patrí taktiež veľká vďaka aj Salónu krásy Savoy, ktorý celú akciu podporil – okrem priestorov pre „VaV premenu“ aj darčekovými poukážkami v kolese šťastia.

 

My už teraz rozmýšľame, akou akciou Vás potešíme najbližšie. :)

 

Vytvorené dňa: 26. Apr 2024